Maakt complexe 3-D verwerking eenvoudig

TRUMPF biedt u het multitalent TruTops Cell, geoptimaliseerd voor 3-D laser. Lasersnijden, laserlassen, laseroplassen door een 3-D laserbewerkingscenter of robots - gemakkelijk en betrouwbaar programmeerbaar vanuit het kantoor.


 

Onafhankelijk dankzij interfaces

3-D CAD gegevens kunnen eenvoudig via de vele standaard interfaces naar andere CAD worden geïmporteerd. TruTops Cell controleert de ingevoerde gegevens en corrigeert ze indien nodig automatisch. U kiest zelf welke gegevens u wenst te importeren. Op die manier bereikt u aanzienlijke voordelen op vlak van snelheid.  U heeft de grootste vrijheid met betrekking tot uw eigen CAD-gegevens en die van uw klanten.

 

Technische kennis geïntegreerd

Met TruTops Cell controleert u de hele reeks van plaatbewerking: lasersnijden, laserlassen en laseroplassen in 3-D dimensies. Voor elk type verwerking ontwikkelt TRUMPF technische kennis en integreert het via technologietabellen en regels in de TruTops Cell. Hiermee heeft u de nieuwste kennis van de wereldwijde leider in technologie.

Een betrouwbaar en handig proces

Automatische cirkelvormige interpolatie, automatische transformatie van standaard contouren in machine macro's, visuele traceersimulatie en Collision Warning - dit zijn slechts enkele functies waarmee TruTops Cell uw werk gemakkelijker zal maken. Bovendien kiest u voor deze functies via een consequent gebruiksvriendelijke interface. Op de achtergrond zorgt de software voor de grootste procesbetrouwbaarheid en de kwaliteit van de productie.

Programmeren van robots

De robots van de TruLaser Robot-serie zijn ook eenvoudig te programmeren. Dankzij de geïntegreerde standaard optieken kan u meteen snijden, lassen of oplassen. De mogelijkheid van het draaien of roteren van complete programma's bespaart kostbare programmeertijd. Programmawijzigingen aan de machine kunnen eenvoudig worden ingelezen in de programmering; u kan het gemak van de programmering vanuit  kantoor combineren met de echte productiesituatie.