Controle van het gehele productieproces met gemak

We kijken naar het totale productieproces en zorgen voor de juiste antwoorden op uw vragen met betrekking tot productieplanning en controle. De software ondersteunt uw commerciële processen zoals offertes, facturen, oplossingen voor de productieplanning van uw werk en voor het toezicht en de controle van uw machines en geautomatiseerde apparatuur.


 

Alles onder controle

Met TruTops Fab ziet u in één oogopslag waar u aan toe bent met uw productie. U weet altijd de exacte status van alle machines en productie-orders. Planning en controle van uw productieorders.

Aangepast aan uw behoeften

TruTops Fab is modulair. U kan gewoon de software aan uw behoeften aanpassen. Zelfs met slechts één machine profiteert u van TruTops Fab. Extra machines of functies kunnen zonder problemen worden aangesloten op extra modules. U betaalt alleen voor de functies die u echt nodig heeft.

Een gedegen netwerk

Gestandaardiseerde interfaces zorgen voor een breed scala aan communicatie-opties. TruTops Fab kan zonder moeite worden verbonden met bestaande netwerken. Het wisselt gegevens uit met ERP-en PPS-systemen en maakt gebruik van andere TRUMPF programmeringssystemen en communiceert rechtstreeks met TRUMPF machines en magazijnen. Automatische machine -en handmatige feedbacksystemen ondersteunen u in uw werk.

Ruime mogelijkheden voor uitbreiding

TruTops Fab kan aanzienlijk meer dan alleen de controle van uw productie-orders doen. Met TruTops Fab kunt u gemakkelijk uw inventaris, materialen, klantgegevens, offertes en orders opzetten en beheren. U heeft geen PPS-systeem nodig of u kunt het gemakkelijk aanvullen. Met TruTops Fab krijgt u controle over bijna de hele workflow.

TruTops Fab AppHoud een oog op de productie - altijd en overal

Met de TruTops Fab app kunt u informatie over uw productie-orders en de status van uw machine altijd en overal ontvangen.