Nooit eerder was snijden van dun materiaal zo economisch. De laserstraal afkomstig van een TruDisk 3001 laser, wordt via een fiber kabel door de machine geleid. Door de eigenschappen van het laserlicht behalen we extreem productieve snijsnelheden, die resulteren in een niet te kloppen kost per stuk.

Dankzij de BrightLine fiber optie bereikt u een hoge kwaliteit, niet alleen bij het verwerken van dunnen platen maar ook bij dikke platen.

  • Automatische nozzlewisselaar
  • Onderhoudsvrije Fiber-straalgeleiding
  • Universeel toepasbaar door de optie BrightLine fiber.
  • Mobiele bediening en bewaking van de machine met de MobileControl App
  • Verdubbelde efficiëntie van de TruDisk solid state laser

BrightLine fiber

Dankzij BrightLine fiber kan u niet alleen op slechts één machine een groot aantal verschillende materialen produceren, maar ook plaatdiktes met uitstekende resultaten verwerken. Naast roestvrijstaal is het ook mogelijk om aluminium tot 25 mm dik te snijden. BrightLine fiber zorgt voor een hoge processtabiliteit bij het verwerken van staal, ongeacht de kwaliteit van het materiaal. U kan kleinere contouren knippen met de hulp van BrightLine fiber. Kleine gaten die voorheen alleen geboord konden worden, kunnen nu worden gesneden met een laser. Deze optie reduceert de productietijd voor complexe onderdelen aanzienlijk. Dankzij BrightLine fiber en gepulseerd insteken, ontstaat er ook bij de kleinste gaten geen spatten.