Groot in de serie

Met zijn grote binnenmaten biedt het markeersysteem TruMark Station 7000 veel plaats voor nagenoeg elke toepassing. Daarbij speelt het geen rol of u afzonderlijke grote of zware stukken laserveilig wilt voorzien van een markering of bijzonder veel kleine componenten in batches wilt markeren. De volledige werkruimte is optimaal toegankelijk en de uitstekende ergonomie maakt het werken aangenaam. De motorisch aangedreven deur zorgt voor veiligheid en verhoogt de productiviteit. De snelle assen zorgen voor korte neventijden. Verschillende, optimaal op onze TruMark-lasers afgestemde rook- en partikelafzuigingen zorgen ook bij hoge laservermogens voor een emissievrije werkomgeving.

  • Specialist voor de serieproductie

Dankzij de grote werkruimte en veel opties, is het station ideaal voor grote batches

  • Eenvoudig te bedienen

Een gebruikersinterface voor de bediening van de assen, laserparameters en de externe communicatie

  • Uitstekende ergonomie

De doordachte vormgeving van de werkplek zorgt ervoor dat de operator van de machine moeiteloos kan werken

  • Laser in beweging

Het enige station waar de laser door de volledige werkruimte beweegt en het component rust.

High-end met alle functies

Het topmodel beschikt vanzelfsprekend over alle voordelen van de TRUMPF-markeerwerkplekken. Daarbij hoort de stabiele, voor industrieel geschikte constructie in plaatstaal evenals het feit dat het voedingsapparaat van de laser in het machinegestel is geïntegreerd. Voor markeringen op ronde werkstukken kunnen verschillende draaiassen worden geïntegreerd. De functies van het systeem kunnen via Remote Service worden bewaakt. Na het vrijschakelen door u kunnen onze service-experts u snel verder helpen.

 

 

Alles eenvoudig maken

U kunt werkstukken in de meest uiteenlopende formaten van een opschrift voorzien in de binnenruimte van het TruMark Station 7000. De laser moet door twee assen in x- en z-richting worden bewogen en opent met de positionering van het werkblad in de y-richting een grote werkruimte die voor u overal goed toegankelijk is.