Algemeen

TruTops Tube

Het uitgangspunt voor TRUMPF buis-verwerking en 3D-buis ontwerp

TruTops Tube is gespecialiseerd in het programmeren van buizensnijmachines voor de verwerking van buizen en profielen. Met de 3D-buis ontwerpmodule kunt u eenvoudig complexe buisontwerpen produceren. Dankzij talrijke automatische processen kunt u NC-programma's efficiënt creëren.

TruTops Tube

Snel en veilig programmeren

Veel standaard situaties, zoals snijpunten van alle soorten, zijn al opgeslagen in TruTops Tube. Dit bespaart u kostbare programmeertijd.
Met het programmeersysteem ontvangt u ook de meest actuele lasertabellen en regels. Dit zorgt ervoor dat uw machine heel kwalitatief produceert met de meest efficiënte en betrouwbare processen.


Ontwerpen gunstig in 3D

U kan gemakkelijk uw bestaande CAD-bestanden in TruTops Tube via tal van standaard interfaces importeren. Met het geïntegreerde 3D-buisontwerp kan u ook buisvormige structuren creëren uit meerdere buizen. Zo bereikt u de beste productiebetrouwbaarheid en precisie. Door het instellen van parameters zoals bv. lengte, breedte of wanddikte van de buizen kan u zo snel verschillende varianten maken van het buisontwerp.

Intelligente ondersteuning

Het TruTops Tube programmeringssysteem bevat een hoge mate van technologische kennis. De software gebruikt het om de snijgeometrieën te anlayseren en berekent de contouren. TruTops Tube voert complexe taken zoals de hoekverwerking van rechtehoekige profielen automatisch. Het concept van het ergonomische en efficiënte gebruik van TruTops producten zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Media