Opschriften maken met hoge snelheid

De op fiberlaser gebaseerde TruMark Serie 5000 overtuigt met zijn optimale combinatie van een hoog vermogen, hoge pulsfrequenties en een variabel instelbare pulsduur. De markeerlaser met hoog vermogen is ontworpen voor veeleisende toepassingen die een hoog vermogen en korte omlooptijden vereisen. Speciaal voor diep graveren, uitgloeien en bij speciale toepassingen van de microstructurering, is de TruMark Serie 5000 de eerste keuze. 

  • Uiterst krachtig

Korte procestijden door hoge gemiddelde laservermogens en hoge pulsfrequenties

  • Flexibel bij materiaal

Stel de pulsduur specifiek voor de toepassing in en bepaal zo de kwaliteit en productiviteit.

  • Snel verstelbare focushoogte
Door de variabele interne defocus kunt u de focushoogte snel wijzigen.

 

  • Stabiel in alle bereiken

Het vermogen blijft in het volledige frequentiebereik stabiel en is schaalbaar indien dat nodig is.

  • Eenvoudige integratie
Dankzij de modulaire opbouw en de Plug & Produce-aansluiting, snel en eenvoudig te integreren.

 

 

Hoogste veiligheidseisen

Naast een bijzonder robuuste fiberbeschermingsslang, beschikt de TruMark Serie 5000 ook over een mechanische sluiting. Dit verhindert het vrijkomen van laserstralen tussen twee markeerprocessen. Via de geïntegreerde vermogensmeting en -calibratie kunt u het laservermogen bewaken.

Hoge bewerkingssnelheid

De specialiteit van de TruMark Serie 5000 bestaat uit bijzonder hoge pulsfrequenties - deze vormen de sleutel tot hoge bewerkingssnelheden. Een andere voorwaarde voor een snel markeerproces is de standaard ingebouwde zeer dynamische scannermodule. Dankzij de softwaregestuurde focushoogteaanpassing kunnen trapsgewijze componenten in slechts één stap van een opschrift worden voorzien, zonder dat deze mechanisch moeten worden bewogen.

 

Compacte, modulaire stralingsbron

De TruMark Serie 5000 is consequent modulair opgebouwd. Scanneroptiek, bewerkingseenheid en voedingsapparaat zijn via plug-verbindingen gekoppeld, zodat u de laser heel eenvoudig in uw productiesysteem of installatie kunt inbouwen. De luchtgekoelde lasers zijn zeer compact en hebben talrijke interfaces, een groot voordeel bij de integratie.