TruTops Calculate

Terug naar overzicht

Info

Bereken slim

Wat zullen uw onderdelen of assemblies kosten en hoe lang zal de productie duren? TruTops Calculate berekent dit snel en automatisch voor u. De software gebruikt hiervoor de opgeslagen technologieparameters voor uw TRUMPF pons-, pons/laser, laserbewerking- of laser buissnijmachine. Dit maakt niet alleen de analyse van uw kosten eenvoudiger, maar versnelt ook het maken van offertes. 

  • Prijzen: tarieven en meerprijzen

U kunt flexibel zijn in het opnemen van een meerprijs voor elk artikel. U kunt staffelprijzen afhankelijk van de hoeveelheid in de systeembeheerinstellingen opslaan en ze afhankelijk van de offerte aanpassen. U kunt inkoopkortingen doorberekenen met slechts een paar muisklikken.

  • Kosten: altijd in beeld

TruTops Calculate toont u altijd de netto- en brutoprijzen. De weergave is dynamisch en past zich aan als u het aantal stuks wijzigt.

  • Berekening: automatische aanpassing

Handig voor de batchmodus: u kunt afzonderlijke berekeningen voorbereiden en een willekeurig aantal berekeningen later automatisch laten starten. Zo kunt u tijd besparen en het programma bijvoorbeeld 's nachts laten rekenen.

  • Ponsgereedschappen: geïntegreerd in de database

De meeste tools zijn al in TruTops Calculate vastgelegd. U kunt ze overnemen of wijzigen - dit bespaart tijd en moeite voor de voorbereiding van de juiste gereedschappen. Het programma geeft u een automatisch gereedschapssuggestie op basis van de contour.