Slider-item 1
Support

Home

VAC Nieuws

Automatisering in plaatbewerking

Automatisering in plaatbewerking

"Dat V.A.C MACHINES met automatisering een prangend onderwerp had aangesneden voor zijn themadag, bleek uit de talrijk opgekomen aanwezigen. Met honderd waren ze, van over het hele land en met slechts één annulering. Het zegt iets over hoe metaalbewerkers vandaag de noodzaak voelen om naar automatisering te kijken. V.A.C. MACHINES inspireerde en informeerde door de projecten die het samen met Novy en Drafil gerealiseerd had in de kijker te zetten. "

Lees het artikel van Metaalvak via onderstaande...

TRUMPF @ Drafil

TRUMPF @ Drafil

Drafil blijft op dreef met TRUMPF

"Drafil is producent voor onderdelen voor machinebouw, sub-contracting en winkelinrichting op maat (rekken, displays etc.). Onlangs kocht het bedrijf via V.A.C. MACHINES twee oplossingen van TRUMPF: STOPA (automatisch opslagsysteem) en TruLaser Center 7030 (volautomatische laser). Deze investering wordt de backbone binnen de fabriek."

Lees in onderstaand artikel van Metallerie waarom Drafil voor onze volautomatische TRUMPF-laser heeft gekozen. 

 "Drafil blijft op dreef met TRUMPF", TRUMPF @ Drafil

TRUMPF @ NESA

TRUMPF @ NESA

"Al sinds 1988 onderscheidt NESA uit Maaseik zich met hekwerk. Voor poorten en afsluitingen, maar evengoed voor paardenboxen en hondenkennels. Door een zo groot mogelijke productdiversiteit aan te bieden, probeert het bedrijf zo flexibel mogelijk in te spelen op vragen van klanten. Sinds kort kan het daarin weer enkele stappen verder gaan, met de komst van de TruLaser Tube 3000 buizenlasersnijmachine."

Lees in onderstaand artikel van Metaalvak hoe de komst van de nieuw buizenlaser hun productie vooruit helpt.