Slider-item 1
Support

Home

VAC Nieuws

TRUMPF @ Drafil

TRUMPF @ Drafil

Drafil blijft op dreef met TRUMPF

"Drafil is producent voor onderdelen voor machinebouw, sub-contracting en winkelinrichting op maat (rekken, displays etc.). Onlangs kocht het bedrijf via V.A.C. MACHINES twee oplossingen van TRUMPF: STOPA (automatisch opslagsysteem) en TruLaser Center 7030 (volautomatische laser). Deze investering wordt de backbone binnen de fabriek."

Lees in onderstaand artikel van Metallerie waarom Drafil voor onze volautomatische TRUMPF-laser heeft gekozen. 

 "Drafil blijft op dreef met TRUMPF", TRUMPF @ Drafil

TRUMPF @ NESA

TRUMPF @ NESA

"Al sinds 1988 onderscheidt NESA uit Maaseik zich met hekwerk. Voor poorten en afsluitingen, maar evengoed voor paardenboxen en hondenkennels. Door een zo groot mogelijke productdiversiteit aan te bieden, probeert het bedrijf zo flexibel mogelijk in te spelen op vragen van klanten. Sinds kort kan het daarin weer enkele stappen verder gaan, met de komst van de TruLaser Tube 3000 buizenlasersnijmachine."

Lees in onderstaand artikel van Metaalvak hoe de komst van de nieuw buizenlaser hun productie vooruit helpt. 

TRUMPF @ Dezwaef

TRUMPF @ Dezwaef

TRUMPF bracht samen met ons een bezoek aan onze klant Dezwaef, waar voor het eerst een laserhoekmeetsysteem op een tandem-plooibank wordt toegepast. In het onderstaand artikel kunt u lezen hoe dit familiebedrijf de technologieën van TRUMPF gebruikt om hun toekomst veilig te stellen