Algemeen

TruTops Boost - Boost Your Business

Sneller dan ooit van de geometrie naar het NC-programma

Spring in een nieuwe dimensie van de productiviteit:

Een unieke software voor het ontwerpen en programmeren van laser-pons-en afkantpersen.

Gekoppelde intelligentie: één enkele software, één enkele oplossing, één enkel proces: één enkele software voor het programmeren van de verschillende technologieën.

TruTops Boost bespaart u tijd door het programmeren voor u te doen. De software genereert automatisch uw NC's  zodat u uw tijd effectiever kan gebruiken.

 

Uw voordelen met TruTops Boost

Verhoogde productiviteit: nu hoeft u enkel uw geometrieën 1 x te maken en u kan ze zowel gebruiken voor snij als plooiprogramma's. Een dubbele programmering aan de afkantpers is niet meer nodig.

Veel automatische functies: TruTops Boost is een innovatieve software oplossing die gebruikt maakt van geautomatiseerde, technologie-onafhankelijk processen om uw werk te revolutioneren.

Optimaal georganiseerd: TruTops Boost helpt u om uw dagelijkse planning te organiseren zodat u zich kan concentreren op de programmeringstaken die uw volledige aandacht opeisen.

Beter gebruik van materialen: de nieuwe Boost nesting module reduceert set-up tijden en verbetert het gebruik van platen.

Flexibeler werken: meerdere orders parallel verwerken? Geen probleem dankzij de tab functie. U beslist of het programmeren automatisch of interactief is.

Top kwaliteit: met het betrouwbare productieproces, geplande programmering en TRUMPF know how die in de software steekt, bereikt u de best mogelijke resultaten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.


Eigenschappen


Werkt precies zoals je wilt

Uw oplossing voor een maximale flexibiliteit. Met TruTops Boost kunt u werken op twee manieren: met volledige automatisering met behulp van Homezone niveau of interactief met behulp van de TecZone niveau. U hoeft alleen te bepalen of u de Boost-knop in de Homezone gebruikt om de software automatisch te laten draaien of uw volle expertise in te brengen in de TecZone.

Twee operationele niveaus zorgen voor een beter overzicht en een gemakkelijke en snelle verwerking van de orders. Het ontwerpen en programmeren worden een zeer efficiënte combinatie met deze intuïtieve bedieningselementen en parallele werkmodi.


Uw voordelen:
 • Tijdsbesparing en minder klikken, wat resulteert in een hogere productiviteit
 • Intuïtieve, snelle bediening
 • Ontvang een NC-programma sneller door taakgerichte uitvoering 
 • Flexibiliteit in de programmering: automatisch of interactief
 • Technologie-uitgebreide order status
 • Eenvoudige procesbegeleiding

Vijf eenvoudige stappen naar de NC:

 1. Importeer het te programmeren werkstuk (3D)
 2. Definieer het materiaal en geef de buiggereedschappen op.
 3. TruTops Boost ontvouwt automatisch het stuk met de juiste buigcorrecties
 4. TruTops Boost kan automatisch meerdere buigoplossingen berekenen, indien nodig voor meerdere afkantpersen. TruTops Boost kan ook automatisch een nesting genereren en een punch of laserprogramma maken.  
 5. Transfereer de automatisch gegenereerde NC-programma's naar de desbetreffende machines.


Boost Technologie van TRUMPF

Automatisch productiever wordenTruTops Boost is voorzien van automatische processen die uw prestaties verbeteren. Gebruik de Homezone om het gehele proces in te stellen - van geometrie naar NC-programma - om snel en automatisch uit te voeren. De TecZone bevat ook handige en automatische functies om uw werk gemakkelijker te maken.

De Boost-button maakt het programmeren met één druk op de knop mogelijk; voor automatische controle en programmering. Wat levert dit voor u op: tijd en muisklikken besparen, uw productiviteit stijgt omdat de Boost-button vervelende routinetaken overneemt.

Uw voordelen: 

 • Tijd besparen en minder klikken, wat resulteert in een hogere productiviteit
 • Simpele NC-programmering
 • Terugkerend routinewerk wordt overgenomen door het systeem
 • Automatishe oplossingsuggesties
 • Optimaal materiaalgebruik
 • Verbeterd nesting resultaat
 • Snelle interactieve uitvoering van de productie-specifieke optimalisatie