TRUMPF Service App - de app voor uw servicemeldingen

Of het nu om een technisch probleem, software of een vraag over onderhoud gaat: met de TRUMPF Service App en uw gratis MyTRUMPF-account kunt u uw servicemeldingen te allen tijde snel en eenvoudig naar onze Technische Klantenservice sturen. Dat gaat zo: selecteer de betreffende machine of software en de reden voor de melding, voeg een beschrijving en foto's of video's toe en geef een contactpersoon op. Vervolgens blijven u en uw collega's altijd op de hoogte van de meest actuele status - via de app of het MyTRUMPF-klantenportaal.

 

  • Snel & eenvoudig

Bespaar tijd door alle servicegevallen eenvoudig en snel in de app te melden.

  • Flexibel

Maak dag en nacht servicemeldingen. Meldingen die 's nachts zijn gemaakt, worden de volgende ochtend verwerkt.

  • Direct

Zonder omwegen wordt het geval direct naar de verantwoordelijke monteur doorgestuurd, die vervolgens telefonisch contact met u opneemt.

  • Transparant

Terugkoppeling in real-time bij elke voortgang. Informatie over servicemeldingen staat voor alle gebruikers van de app en MyTRUMPF binnen een bedrijf ter beschikking.


1. Download de app

Google Play

Apple Store

2. Registreren

Hoe kan u zich inschrijven voor MyTRUMPF?

MyTRUMPF wordt uitsluitend voor klanten van TRUMPF ter beschikking gesteld. Houd er rekening mee dat MyTRUMPF gebruikersgerelateerd is. Elke medewerker van een bedrijf, die toegang wil tot MyTRUMPF, moet zich daarom registreren. We raden u aan om niet uw bedrijfsnaam als gebruikersnaam te gebruiken.

3 éénvoudige stappen

1. Registratie: Registreer u via www.my.trumpf.com (met uw machine nummer)

Het wachtwoord vereist 8 tekens, bestaande uit minstens 1 speciaal karakter (bv: -,/'$"?), 1 hoofdletter en 1 nummer

2. Bevestiging: Gelieve te bevestigen via de link die per e-mail naar u verstuurd werd.

3. Activatie: Wacht tot TRUMPF de veiligheidscontroles heeft uitgevoerd en uw registratie heeft goedgekeurd. Dit kan enkele dagen duren. U krijgt een mail wanneer uw account volledig operationeel is. 

 

Alle functies op een rij

 

Servicegevallen melden en beheren

Meld servicegevallen voor uw machines of software gemakkelijk en snel in de app. De bedrijfsbrede transparantie van uw open servicegevallen zorgt voor een probleemloze ploegoverdracht. Leg daarvoor een andere contactpersoon vast waarmee TRUMPF vervolgens contact kan opnemen.

Machinepark bekijken inclusief logboek

Bekijk uw machinepark van TRUMPF en stel een machinelogboek samen. Het logboek dient als digitaal notitieblok voor uw machines, om voorvallen of informatie over een machine te documenteren. Zo kunt u digitaal uw eigen historie voor uw machines opbouwen - bedrijfsbreed voor een optimale transparantie en voor papierloze documentatie.

Onderhoud en reparaties beheren

Bekijk informatie over onderhoud en reparaties direct in de app of in MyTRUMPF. Download direct de berichten over onderhoud en reparaties.

Technical Guides: gebruiksaanwijzing voor het verhelpen van fouten

Als een machine of software een bepaalde foutcode weergeeft, kunt u deze bij het melden van uw servicegeval opgeven. Vaak is een Technical Guide beschikbaar die u vervolgens begeleidt bij het zelf oplossen van de fout.