Flexibel en ergonomisch

Door zijn slimme, ergonomische design kan het compacte TruMark Station 5000 als sta- en zitwerkplek worden gebruikt. Wij rusten de machine volgens uw voorkeur uit met lineaire assen in de x- en y-richting en ronde assen met verschillende spansystemen. Voor de integratie in een vloeilijn biedt het markeerstation de mogelijkheid voor een lengtetransfer van de werkstukken. De zijdelingse openingen in de behuizing bieden een hoge flexibiliteit, zodat het TruMark Station 5000 kan meegroeien met uw eisen. Dankzij zijn flexibiliteit en geschiktheid voor diverse toepassingen is het TruMark Station 5000 de duizendpoot onder de TRUMPF-markeersystemen.

  • Hoogste compatibiliteit

Het TruMark Station 5000 kan met alle TRUMPF-markeerlasers worden gecombineerd.

  • Universeel te gebruiken

Integreer het TruMark Station 5000 in uw workflow of gebruik het als sta- of zitwerkplek.

  • Bijzonder veilig

Rookvorming wordt onmiddellijk afgevoerd dankzij de standaard geïntegreerde afzuiging.

  • Open voor alles

Gebruik de mogelijkheid om de zijpanelen te demonteren voor het markeren van lange werkstukken of bij de integratie in uw productielijn.

 

Universeel te gebruiken

Ondanks het grotere werkbereik biedt het TruMark Station 5000 dankzij zijn compactheid de bekende vrijheid bij de keuze van het toepassingsgebied. Voor de integratie in een productielijn biedt het station de mogelijkheid voor het openen van de zijpanelen of het TruMark Station 5000 zonder behuizing (laserklasse 4).

 

Meerdere afbeeldingsoptieken

Voor het TruMark Station 5000 zijn talrijke lasers met verschillende afbeeldingsoptieken beschikbaar. Deze zijn optimaal afgestemd op de markeerlasers met een maximale brandpuntsafstand van 420 mm.

tms