Onze partners

TRUMPF is wereldwijd de grootste fabrikant van plaatbewerkingsmachines en lasertechnologie. Dit bedrijf heeft 11.000 enthousiaste medewerkens in dienst en is gespecialiseerd in lasersnijden, ponsen, afkanten, automatisering, lasertechologieën en lasermarkeren. TRUMPF is daarom dé partner bij uitstek voor een hoogwaardige totaaloplossing in plaatbewerkingsmachines en lasertechnologie.

STOPA is gespecialiseerd in het bouwen van automatische magazijnen en het aankoppelen van machines. Dankzij een jarenlange samenwerking met TRUMPF is het volautomatisch aan- en afvoeren van materiaal gegarandeerd.

ARKU is marktleider in het bouwen van richtmachines voor coil en gesneden werkstukken. Hun richttechnologie zorgt voor spanningsvrije en vlakke stukken als perfecte voorbereiding voor het plooien en het lassen.

DREISTERN bouwt profileermachines voor zeerdiverse sectoren en toepassingen. Door continue verbetering van de productiviteit, flexibiliteit en kwaliteit van de machines heeft Dreistern een unieke voorsprong in de industrie.

HAEUSLER is reeds meer dan 75 jaar een vaste waarde. Haeusler bouwt plaat-en profielwalsen voor de ketel-, tank- en apparatenindustrie.

WEIL Technology ontwerpt op maat gemaakte machines voor productie van korte buisproducten en integrator van laser voor snijden en lassen