Vacature service engineer lasersnijmachines

Service engineer lasersnijmachines

Als enthousiaste service engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en herstellingen van een erg divers gamma van Trumpf lasersnijmachines, het neusje van de zalm inzake 2D-, 3D- en buizen snijtechnologie. Je komt veelal terecht bij toeleveranciers die actief zijn in de metaalverwerking. Deze omvangrijke investeringsgoederen van uitstekende kwaliteit kennen, mede dankzij een stipte en correcte onderhoudsplanning, een lange levensduur. Eenmaal ingewerkt, krijg je het vertrouwen en de verantwoordelijkheid toebedeeld om je eigen werkzaamheden volgens de noden van de klant en rekening houden met de belangen van je werkgever uit te voeren. Dankzij een goede organisatie, ben je in hoofdzaak actief in jouw regio en dien je je slechts enkele keren per jaar naar het kantoor in Brugge te verplaatsen.

De geschikte kandidaat...
  • behaalde een technisch diploma (elektromechanica, elektronica, elektrotechniek...);
  • heeft bovenal veel "goesting" en de drive om zich te verdiepen in de Trumpf-wereld om een (z)ware "believer" te worden;
  • is leergierig en stelt de klant voorop;
  • kan zelfstandig werken en zichzelf organiseren;
  • geniet ervan om problemen te analyseren en met een gepaste oplossing te komen;
  • is Nederlandstalig en heeft voeling met de Duitse taal; kennis van het Frans is een pluspunt.
Het aanbod
  • Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met toffe collega's. Bij aanvang is er een inlooptraject voorzien, maar door continue innovatie, zijn er jaarlijks diverse opleidingsuren per persoon voorzien. Naast de geboden vrijheid en zelfstandigheid kan je je aan een competitief en compleet verloningspakket verwachten.
Neem je de uitdaging aan?
Solliciteer dan door een email te sturen naar Nele.Colaert@vac-machines.be