Vacature Softwaretrainer

Voor onze verdere groei binnen V.A.C. MACHINES zoeken we een softwaretrainer.

Sinds meer dan 30 jaar vertegenwoordigt V.A.C. MACHINES de technologieonderneming TRUMPF in België en Luxemburg, die markt- en technologieleider is in gereedschapsmachines en lasertechnologie voor de plaatbewerking. Ons grootste doel is tevreden klanten te hebben en een langdurige samenwerking te kunnen uitbouwen. Op vandaag zijn wij uitgegroeid tot een groep van 44 medewerkers.

Functieomschrijving

Als software-trainer sta je in voor het geven van opleidingen aan onze klanten van het eigen 3D-teken-en programmeringspakket voor de TRUMPF plaatbewerkingsmachines. Je begeleidt de groep gedurende de opleiding op een boeiende en interactieve wijze. Samen met de afdelingsverantwoordelijke plan je opleidingen in met als doel opleidingen op maat te organiseren of zelf te geven.

Profiel

  • Je heb een prof. Bachelor of Masterdiploma, je ben ambitieus en hebt affiniteit met techniek en ICT.
  • Je bent klantvriendelijk, ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht, vlot in omgang en stressbestendig.
  • Je hebt sterke communicatieve (en educatieve) vaardigheden. Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans. Duitse kennis is een pluspunt.
  • Je bent dynamisch en commercieel ingesteld.
  • Verder ben je een gemotiveerde teamplayer en draag je klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met toffe collega's. Je belandt in een uitdagende job met een gevarieerde functie waarbinnen je jezelf kan ontplooien. De nodige opleiding wordt voorzien.
We bieden je een voltijdse functie, contract onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salarispakket.

Neem je de uitdaging aan?

Solliciteer dan door een email te sturen naar Nele.Colaert@vac-machines.be