Oseon Go

Met het softwarepakket Oseon Go voorkomt u typische productieproblemen en zorgt u ervoor dat geen enkele opdracht meer fout gaat. Oseon digitaliseert namelijk de centrale processen in uw plaatproductie en versterkt deze. Met intelligente functies helpt Oseon u om de efficiëntie van uw medewerkers en uw machines te verhogen. Het motto: Ready, Steady, Go.

Onderdelenspectrum of technologieën: geen enkele productie is statisch. Daarom hebt u een flexibele besturingsoplossing nodig, die permanente veranderingen niet alleen doorvoert, maar u hier ook actief bij ondersteunt. Met Oseon is uw informatiestroom dankzij mobiele eindapparaten overal toegankelijk. Het systeem schetst uw plaatproductie en maakt deze transparant. 

Volgens het principe "zo veel als nodig, zo eenvoudig als mogelijk" is Oseon gebruiksvriendelijk te leren en te bedienen. Dankzij de op rollen gebaseerde opbouw en geleide stappen kunnen ook nieuwe medewerkers    snel met de software overweg. Gebruik Oseon Go voor uw kernprocessen of breid de software uit met de pakketen Grow en Flow, totdat u uw gehele workflow ermee kunt regelen.

Oseon verbindt de productie en materiaalstroom

De meeste softwareoplossingen zijn functioneel gescheiden in modules als "Productie" en "Logistiek". Bij plaatproductie zijn deze rollen echter vaak niet duidelijk afgebakend; zo nemen fabrieksmedewerkers ook logistieke taken op zich. Dat betekent lastige modulewisselingen voor de gebruiker. Oseon ondersteunt u daarentegen per taak - en levert de benodigde informatie aan de juiste persoon op het juiste moment.

 


Bedrijfsleiding: Volledig flexibel        

Voor groei is flexibiliteit nodig - u bepaalt de voor uw productie geschikte versie van Oseon en schaalt deze naar behoefte

Machineoperator: Goed geïnformeerd

De webgebaseerde app vereenvoudigt uw taken dankzij stap-voor-stap-gebruiksaanwijzingen

 

Logistiek: Transparante materiaalstroom

Stuur en bewaak uw materiaalstroom en beheer uw magazijnvoorraden

Productieleiding: Volledige transparantie

U hebt altijd overzicht over uw productie - zo bereikt u een hoge mate van transparantie en verbetert u uw efficiëntie

Fabrieksmedewerkers: Digitale hulp

De app begeleidt u bij uw dagelijkse werkzaamheden, levert gebruiksaanwijzingen en ondersteunt u gericht bij uw taken