TruMark Serie 6000

Terug naar overzicht
TM6000

Overzicht

Snel en nauwkeurig labelen

De TruMark Serie 6000 bestaat uit drie verschillende lasersystemen die het volgende gemeen hebben: een hoog vermogen en uitstekende straalkwaliteit. De markeerlasers zijn in verschillende golflengten beschikbaar en dus optimaal voor de meest uiteenlopende materialen. Metalen, kunststoffen en keramiek kunnen worden omschreven als extreem slijtvast en duurzaam. Met een hoog pulspiekvermogen en puls-naar-pulsstabiliteit zorgen de markeerlasers van de TruMark Serie 6000 voor korte procestijden en de hoogste markeernauwkeurigheid. Bovendien werken ze zeer temperatuurstabiel en beschikken ze over een interne, softwaregestuurde defocussering. Daarbij zijn de lasers gemakkelijk te integreren en uitgerust met een insteekbare voedingskabel.

  • Meest universele laser

Dankzij het hoge gemiddelde vermogen en pulsenergie werkt u nog productiever.

  • Integratie gemakkelijk gemaakt

Dankzij Plug & Produce is uw laser nog sneller gebruiksklaar.


  • Altijd beschikbaar

Via de Remote Services kunnen wij uw systeem vanop afstand beheren.

  • Dat is kwaliteit

Uitstekende markeerresultaten - of het nu gaat om metaal, keramiek of sterk reflecterend materiaal

  • Flexibel

Verschillende golflengten en een hoog pulspiekvermogen voor talrijke materialen

  • Interne focushoogtebesturing

Maakt een snelle verschuiving van de focushoogte mogelijk door een interne defocusering.

 

Twee keer zo snel markeren

Dankzij de uitstekende eigenschappen van TruMark-serie kunt u max. twee scanneroptieken per laserkop inzetten. Zo markeert u naar keuze twee keer zo snel of op twee zijden tegelijk. De Dual Head-systemen zetten daarmee de maatstaf op het gebied van ultrasnelle opschriften. Daarbij kunt u kiezen of beide scanners een identieke of verschillende inhoud moeten markeren.

 

Robuuste technologie

Zelfs bij continue productie en bij omgevingstemperaturen tot 45 °C werkt uw markeerlaser altijd stabiel. U kunt altijd vertrouwen op extreem korte procestijden, de hoogste markeernauwkeurigheid en constante markeerkwaliteit.

TruMark 6030