TruMark Station 3000

Terug naar overzicht
Foto TruMark Station 3000

Overzicht

 

Compacte veelzijdigheid

Het TruMark Station 3000 combineert eenvoud en intuïtieve bediening in één markeersysteem voor de bewerking van middelgrote batches. Een optionele draaias biedt flexibiliteit bij het markeren van verschillende componenten. Met buitenmaten van ongeveer 600 millimeter is het TruMark Station 3000 een compact markeerstation, dat in combinatie met de One-Box-lasers TruMark 1110 of TruMark 5010 een echte desktopoplossing wordt.

  • Eenvoudig en robuust

Het compacte markeerstation is comfortabel en intuïtief te bedienen, ideaal voor kleine en middelgrote batches.

  • Veiligheid hoog in het vaandel

De veiligheidsbewaakte laserbeschermingsdeur zorgt voor de veiligheid van uw medewerkers.

  • Flexibel te gebruiken

Combineer het TruMark Station 3000 met alle markeerlasers van de TruMark-series 1000, 3000 en 5000                                                                                    

  • Eenvoudig en intuïtief

Een eenvoudige en intuïtieve bediening is even belangrijk als de ergonomie.

 

Robuuste werkplek voor veeleisende industriële markeeropdrachten.

De TruMark Station 3000 vult het portfolio van markeerwerkplekken van TRUMPF aan met een nieuwe oplossing voor de meest uiteenlopende markeeropdrachten en materialen. De nieuwe werkplek is ideaal voor klanten met kleine en middelgrote batches die het labelen nu eindelijk in de eigen productie willen integreren en daarvoor een eenvoudige, veilige en tegelijk industrieel robuuste oplossing zoeken.

 

Consequent gebruikersvriendelijk

De bedieningselementen van het TruMark Station 3000 zijn ergonomisch aangebracht en de besturing gebeurt via de uitstekende markeersoftware TruTops Mark. Een automatische deur zorgt voor snel en gemakkelijk laden en ontladen. Bovendien ondersteunt de gemotoriseerde z-as u bij de positionering van de componenten en de instelling van de exacte focushoogte. De standaard inbegrepen verlichting verlicht de binnenruimte. Via beschermvensters met verschillende formaten is de observatie van het markeerproces mogelijk.

Eigenschappen