Vereenvoudigd bestellingen van klanten beheren

 

Stelt u zich de verwerking en het beheer van uw klantenorders eens voor met slechts één softwarepakket, vanaf de voorbereiding van de offerte en de leveringsbon tot en met de betaling. Daarvoor hebben wij de TruTops Fab Customer Module ontwikkeld. Houd voortdurend zicht op alle processen die voor uw orderafhandeling relevant zijn.

Commerciële taken

Foutloos en efficiënt: met de module TruTops Fab Customer beheert u alle belangrijke handelstransacties tussen uw productie en de klant.

Offertes voorbereiden

Overzichtelijk en snel: bekijk de offertehistorie voor een bepaalde klant en maak productieorders direct vanuit een offerte aan. Gebruik hiervoor integratie met TruTops Calculate.

Klantgegevens beheren

Of het nu gaat om klantgegevens, leveringsvoorwaarden, verzendgegevens, betalingstermijnen of aanmaningen: u hebt een volledig overzicht en hebt de mogelijkheid om alles met betrekking tot de klant te controleren met één programma.

Leveringen verwerken

Is de bestelling klaar? Maak de verzenddocumenten aan binnen het programma zelf. Indien nodig, kunt u ook een overzicht bekijken van alle onderdelen die al geproduceerd en geleverd zijn.