Vereenvoudigde statusmonitoring en analysering

 

U kunt de gegevens met betrekking tot de status van uw machine automatisch registreren en analyseren, inclusief rusttoestanden, foutmeldingen, foutoorzaken, onderbrekingen en onderhoudsperioden. Dit is mogelijk 24 uur per dag en voor alle werkstations in uw productiefaciliteit. Indien nodig, kunt u onmiddellijk reageren en zo uw stilstanden minimaliseren.

 

  • Meer transparantie

De software registreert uw machinegegevens (MDA) automatisch en in geval van storing, wordt u geïnformeerd over de oorzaak via sms of e-mail.

  • Meer overzicht

Het productieoverzicht geeft uw werkvloer grafisch weer. U kunt actuele informatie over de werkvloer oproepen en de pictogrammen eenvoudig verschuiven met "drag & drop".

  • Meer informatie

Met eenvoudig te begrijpen grafische diagrammen kunt u de prestaties, status en KPI's van verschillende machines vergelijken in de periodes van uw keuze. Dit stelt u in staat om de nodige maatregelen te nemen om de machinebeschikbaarheid en -prestaties te verbeteren.

  • Meer inzicht

Integreer camera's of webcams in TruTops Monitor om beelden of video's van individuele werkstations te ontvangen - door toegang op afstand via elke internetverbinding.