Integreer al uw productiestappen

 

Montage, verven of externe productie - zou het niet handig zijn om te allen tijde een oogje in het zeil te houden op alle productiestappen? Met de TruTops Fab Production Module kunt u dit realiseren. Ongeacht of u manuele of automatische werkstations gebruikt - u beheert de volgorde van de bewerkingen en de werkschema's voor elk onderdeel of elke montage. De TruTops Fab Production Module bouwt verder op de TruTops Fab Quickjob Module.

 

  • Produceren in meerdere fases

Produceer onderdelen of assemblies over alle productiestappen en werkstations heen, bijvoorbeeld programmeren, snijden, buigen, lassen, montage en verpakken.

  • Werkplannen maken

U kunt uw werkplannen samenstellen uit een willekeurig aantal verschillende bewerkingen. Indien er sprake is van externe productie van afzonderlijke bewerkingen, kunt u dit gemakkelijk beheren en duidelijk weergeven.

  • Assemblies combineren

U kunt onderdelen die bij elkaar horen combineren tot een assembly. De overeenkomstige productieorder geeft een overzicht van de productiestatus van de afzonderlijke onderdelen.

  • Alles in het oog houden

Het programma toont u de status en niet-afgewerkte bewerkingen van elk stuk in een assembly. Zo kunt u elke bewerking in uw productie opvolgen.