Vereenvoudigde aankoop

 

Het afhandelen van een toenemend aantal orders met steeds kleinere partijen is een echte uitdaging voor uw inkoopafdeling. Profiteer van ondersteuning op maat met de TruTops Fab Purchase Module, die commerciële processen zoals grondstofbeheer en inkoop vereenvoudigt. Beheer uw orders vanaf de eerste aanvraag en de bestelling tot en met de goederenontvangst en de betaling.

 

Neem transparante beslissingen

Een geïntegreerde aankoopanalysefunctie stelt u in staat uw kosten en processen te optimaliseren. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestellingen en orderpatronen over bepaalde periodes evalueren. Op basis hiervan kunt u gemakkelijker beslissingen nemen en leveranciers objectiever beoordelen.

Verbeter de inkoopplanning

Efficiënt en op tijd inkopen wordt eenvoudig als u TruTops Fab Purchase Module gebruikt voor het aanmaken en beheren van uw bestellingen. U kunt de actuele status van elke bestelling volgen. Zo ziet u meteen of een bestelling op tijd of te laat binnenkomt.

Externe productie vereenvoudigen

Als u bepaalde bewerkingen uitbesteed, kan de TruTops Fab Purchase module dit proces vereenvoudigen met de functie "Externe productie". Binnen het systeem kunt u aanvragen aanmaken en bestellingen plaatsen bij externe productiebedrijven. Nadat alle componenten van een verrichting als goederenontvangst zijn geboekt, stelt het programma automatisch de status van bewerking in op voltooid.