Vereenvoudigde productiecontrole

 

TruTops Fab Quickjob is het hart van de TruTops Fab software. Met deze module kunt u al uw productieorders overzichtelijk en efficiënt controleren en beheren. Verbind eenvoudig de software met de besturing van uw machine of lasersysteem. Zo hebt u onmiddellijk een overzicht van uw productie en de actuele status van uw orders, elk moment van de dag.

 

  • Productieorders controleren

Genereer automatisch productieorders vanuit het ERP/PPS-systeem of Excel. Een plausibiliteitscontrole zorgt ervoor dat de orders volledig zijn. De huidige status van uw orders en alle berichten en deadlines zijn te zien in een overzicht.

  • Aanmaken van nesting opdrachten en NC-programma's

Met programmeersystemen als TruTops Boost kunt u automatisch nesting-opdrachten en NC-programma's maken.

  • Machines aansturen

Uw machines volgen automatisch het productieplan en rapporteren regelmatig de huidige orderstatus. Zo blijft u op de hoogte en kunnen vertragingen voorkomen worden. In het productieoverzicht kunt u altijd de werkstatus zien - op verzoek informeert het systeem u ook via e-mail of sms.

  • Plan deadlines

U kunt in de kalender aangeven welke werkplek wanneer beschikbaar is voor het uitvoeren van productieorders. U overziet de capaciteitsbenutting van uw machines en werkplekken. Indien er een spoedopdracht binnenkomt, herschikt u snel en eenvoudig uw productiecapaciteit.

  • Onderdelen grafisch scheiden

Handig voor 2D-laserbewerkingsmachines: TruTops Fab Quickjob markeert onderdelen van dezelfde productieorder met hetzelfde kleur in het overzicht - dit voorkomt fouten en maakt het sorteren van de pallet eenvoudiger. Het systeem rapporteert afgekeurde onderdelen en de operator kan ze direct nabewerken.