TruMark Serie 3000

Terug naar overzicht
Foto TruMark Serie 3000

Overzicht

 

Het allround labelsysteem

De TruMark Serie 3000 biedt u alles wat een markeerlaser nodig heeft voor de integratie. U kiest tussen lasers voor alle gangbare golflengtes (infrarood, groen en UV). Daarbij onderscheidt de laser zich door pulspiekvermogens tot 100 kW en een hoge puls-naar-pulsstabiliteit. De TruMark Serie 3000 dekt daarmee talrijke toepassingsgebieden en materialen. Door de modulaire opbouw kunnen deze markeerlasers zich altijd aanpassen naargelang uw behoeften. Ondanks de enorm compacte vorm van de TruMark Serie 3000 zijn de softwaregestuurde focushoogteaanpassing, de pilootlaser en de mechanische stralenval geïntegreerd in de laserkop.

  • Uitstekende markeerresultaten

Zeer goede straalkwaliteit, hoge puls-naar-pulsstabiliteit, hoge pulspiekvermogens en korte pulsen.

  • Flexibel bij materiaal

Verschillende golflengten (infrarood, groen en uv) voor een breed spectrum aan materialen.

 

  • Gemakkelijk te integreren
De compacte afmetingen en de modulaire opbouw maken de integratie voor u gemakkelijk.

  • Hoge beschikbaarheid
IP-beschermingsgraad 54, luchtkoeling, elektrische en optische componenten strikt gescheiden.

  • Interne focushoogtebesturing
Maakt een snelle verschuiving van de focushoogte mogelijk door de standaard interne defocus.

 

 

Compacte afmetingen

Het innovatieve design van de TruMark Serie 3000 met luchtkoeling onderscheidt zich door zijn compactheid. Het voedingsapparaat past gewoon in uw schakelkast.

 

Efficiënt en krachtig

De TruMark Serie 3000 onderscheidt zich door pulspiekvermogens tot 100 kW, een hoge puls-naar-pulsstabiliteit en een voortreffelijke straalkwaliteit. 

 

Plug & Produce

Om integratie, inbedrijfstelling en onderhoud zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, worden stroom en begeleiding van het laserlicht bij de TruMark Serie 3000 in één leiding getransporteerd.

 

Flexibel te gebruiken

Met de TruMark Serie 3000 bent u onafhankelijk van de locatie optimaal uitgerust. De brede ingang kan worden aangesloten op de voedingsspanning van elk industrieel stroomnet. De laser werkt betrouwbaar bij een actieve luchtkoeling tot een omgevingstemperatuur van 40 °C. Indien nodig helpen wij u via de Remote Services natuurlijk ook met de TruMark Serie 3000 in de hele wereld.

TruMark 3020